over mezelf

Over mezelf


Ik ben Robin Kesler, dertiger en woonachtig in de West Vlaanderen (Diksmuide).

Van jongs af aan wist ik heel goed wat ik later wilde doen: werken rond elektriciteit en computers. Ik had dan ook vrij vlug door hoe een schok voelde. Ook was een van mij hobby’s prutsen aan computers en andere elektronica.
Na de lagere school heb ik me dan ook verder verdiept in de elektriciteit. Deze studies heb ik succesvol afgerond.
Ik wilde dan nog gaan verder studeren aan het hoger, maar dit is er nooit van gekomen. Zodoende ben ik meteen aan het werk geraakt.

Van oorsprong, kom ik voor van uit het Antwerpse, maar omdat er daar niet genoeg vrouwelijk schoon was, ben ik maar naar de kanten van de zee getrokken, waar ik nu al verschillende jaren woon samen met mijn vrouw.

Al dat vrouwelijk schoon was wel goed, maar toch miste ik iets… Daarom heb ik verschillende bijscholing heb gedaan in verband met IT en webhosting.
Zo ben ik nu nog bezig met een Hoger informatica te Kortrijk.

Niet tegenstaand dat ik reeds beschik over een ruime kennis, zowel tijdens het werk als in mijn vrije tijd heb ik ervaring opgedaan in het herstellen van computers, als ook het maken van websites en nieuwsbrieven. Zo gebeurde het meer dan eens dat ik gevraagd werd om na mijn werkuren een pc te herstellen of kleine zelfstandigen uit de nood te helpen.
Ook volg ik de laatste nieuwtjes en trends op de voet, waardoor ik op hoogte ben van alle courante software, hardware, gadgets, apparaten, webdesign, …

Nu is de tijd aangebroken om nog een stapje verder te gaan. Daarom ben ik op 1 juli 2014 gestart als zelfstandige in bijberoep. Zo hoop ik mijn droom waar te maken en en rijk te worden ;-).
Hier wil ik me richten op het maken en beheren van websites alsook de herstelling van computers voor zowel de thuis- als de zakelijke gebruiker.

Om meer te weten over robinkesler.be, bekijk dan even de rest van mijn website.
Indien u vragen heeft, problemen en/of U wenst een leuke website  dan ben ik u graag van dienst.

Misschien tot binnenkort.

Robin Kesler

0494/260.718