domeinnaam en hosting

Uw domeinnaam is uw unieke identiteit op het web.

Een goede domeinnaam is essentieel voor het succes van uw website. Met een eigen domeinnaam (bv. domeinnaam.be) vinden uw bezoekers makkelijk uw website en krijgt u professionele e-mailadressen in de vorm van info@domeinnaam.be. Wij bieden diverse domeinnaam extensies zoals .be, .nl, .eu of .com aan uiterst voordelige tarieven! Een domeinnaam kopen is eenvoudig en niet duur.

 

Wat is webhosting

Wanneer uw website eenmaal is ontwikkeld, moet deze natuurlijk ook constant toegankelijk zijn voor alle wereldwijde internet-gebruikers en bied DV Webdesign u de nodige hosting (schrijfruimte) aan die aanvankelijk nodig zal zijn voor uw website.

Om dit mogelijk te maken is een geavanceerde computer met een betrouwbaar besturingssysteem vereist die beschikt over een permanente en hoogwaardige verbinding met het internet, een webserver genaamd. Webhosting is het verhuren van schijfruimte voor uw website. U huurt in feite een gedeelte van een webserver met gebruik van de vereiste software om alle benodigde faciliteiten (e-mail, scripting, databases etc.) functioneel te krijgen.

Voor een goede presentatie en bereikbaarheid van uw website is een betrouwbare en snelle verbinding uitermate belangrijk. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar of wekt irritatie op door lange wachttijden.